top of page

Lo vermut en Maria Climent.

Va ser un dissabte a migdia. No va fer la calor que ens esperàvem i vam estar d'allò més bé. A la terrasseta del Clàssic mos vam reunir una trentena de persones per escoltar allò que ens volgués explicar Maria Climent, l'escriptora ampostina que ens ha guanyat el cor amb els seus articles i la seua primera novel·la, 'Gina'.

Leonor Bertomeu va ser qui li va fer l'entrevista, amb la coincidència de que ( i per a sorpresa de les dos) entrevistada i entrevistadora, havien estat alumnes de la profe de literatura que tenien a primera fila escoltant-les. Mentre Maria i Leonor xarràven, natros escoltàvem picant de la tapa i pegant glopets de vermut i vam anar descobrint alguns detalls que ens intrigàven de Gina, com el de

que va haver de reescriure tota la novel·la poc abans de publicar-se, per a que la protagonista pogúes parlar en dialecte ebrenc.També vam poder saber quina visió té l'autora sobre la vida i fer-se gran. I vam vore que el sentit de l'humor de Gina, també és el de Maria i que riure's d'un mateix, cura molt.

Quin goig poder parlar amb la persona que ha escrit el llibre que tant t'ha entretingut, i més si ets curiós...com natros. Gràcies Maria per la teua valentía al escriure com ho fas i per acceptar la nostra invitació. Et tornarem a convidar, ho tenim claríssim.








42 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page