top of page

MIRADA

Magazine

Complir un somni. Este és el motiu principal del naixement de MIRADA. El somni d’una xiqueta que esperava els domenges amb deler per llegir el suplement del diari que llegia son pare o que jugava a retallar i enganxar fotos de les revistes de sa mare per fer-se la seua pròpia revista. Una xiqueta que un dia es va fer gran i va pensar, i per què no?

Però per complir somnis necessitem als altres, fer-ho sols és difícil i natros diríem que gairebé impossible. MIRADA va nàixer gràcies  a l'empenta de Thais Casanova, Andreu Bertomeu i Natàlia Zaragoza, tres persones que un dia van dir “sí, fem-ho” !

_DSC0226.jpg
_DSC9663.jpg
_DSC0256.jpg
_DSC0278.jpg
DSC_6035.jpg
DSC_2456.JPEG

MIRADA vol ser una finestra per on descobrir persones i espais que tenim molt a prop nostre, a casa, aquí al Delta... i que val la pena conèixer per la seua història personal, per la seua creativitat o els seus coneixements . MIRADA vol, així, donar una oportunitat a la creativitat, a la bellesa i a la consciència.

Des d’esta primavera, l’equip de MIRADA hem crescut i ens hem sumat a Mandrucs, passant a ser així, un dels projectes amb intenció de difondre la creativitat i la bellesa que tenim al nostre voltant.

Amb el suport de: 

baixa.png
bottom of page