top of page
DSC_1527.jpg

Agenda 2023

Activitats culturals , tallers i cursos creatius previstos els propers mesos, poc a poc anirem actualitzant les dates i la informació.

Per a que tingues el teu moment mandruquer i pugues aprofundir més  en cada tècnica artística, continuarem amb els els CURSOS mensuals de 2-3 SESSIONS. I també el grup setmanal  de macramé.

Especial mes de març

#8M

Cicle de tallers i xerrades

Posem la dona al centre

Este mes de març hem oganitzat un cicle de tallers i xerrades enfocades a posar la dona al centre,  visibilitzant la salut femenina, la sexualitat i l'autocura.

La intenció és aportar el nostre gra d'arena per equilibrar l'esviax que existix en la salut femenina i la falta d'informació mèdica que arroseguem històricament les dones en les diferents etapes de la nostra vida, sense oblidar la part de l'autocuidatge, que sempre ha quedat relegat als altres deixant-se a una mateixa per a l'últim moment.

Les activitats estan obertes a tothom; mares, no mares, iaies, ties però també als hòmens, fills i tots aquells que conviuen amb dones, perquè, per molt que anem a xerrades i prenguem consciència del nostre benestar, si la part masculina de la societat continua ignorant les necessitats de la femenina, no aconseguirem que el benestar que mereixem, sigue real.

 

QUE FAREM?

Tots els divendres a la tarda:

  • 3 de març, de 18:30h a 20:00h: Taller d'autocura amb Flors de Bach, amb  Imma Pérez. 

  • 10 de març, de 18:00h a 20:00h: Xerrada sobre sexualitat femenina, sol pèlvic i salut femenina, en Montse Gasparín (Batecs). 

  • 17 de març ,de 17:00h a 19:30: Taller "Tens el benestar a tocar" amb  Xavi Fontana.   

  • 24 de març, de 17:30h a 19:00h: Taller "Cercle de llunes. Acompanyar la menarquia" amb Casa de Luna. Per a mares i xiquetes de 8 a 16 anys.  

  • 31 de març, de 18:00h a 20:00h:  Taller de cicilitat emocional "Alineades amb el cicle menstrual" amb Maria Noche. 

 

1 d'abril: Cineforum"Cinco lobitos"

 

Podcast Mandrucs a la fresca, amb una invitada molt especial, per parlar de la salut de la dona. 

 

 

bottom of page