top of page
DSC_3726.jpg

Re- crea't

del 16 al 17 d'octubre

Masia Tinet (Deltebre)

Un autoregal amb el que tots els teus sentits tornaran a trucar a la porta.

El Delta de l'Ebre t'acollirà i et farà connectar en la teva part més creativa.

Una vivència d'un dies envoltada de paisatges deltaicsd'arrossars i postes de sol de tardor. 

Re-crea't és una experiència per cuidar-te i  poder desplegar les teues ganes de crear, en un espai acollidor enmig del Delta de l'Ebre, com Masia Tinet.

Els tallers que farem seran: aquarel·la naturalista, cosmètica natural, ioga revitalitzant i bijuteria amb pell.  Tindrem servei de pensió completa amb cuina casolana i de proximitat.

Durant l'estança gaudiràs de temps per a tu, per desconnectar i compartir l'experiència amb altres persones si en tens ganes. La Masia situada al cor del Delta, esdevindrà una finestra des d'on observar els colors de la tardor, sentir l'olor de terra humida, connectant-te amb el batec únic de la naturalesa.

DSC_1726.jpg

Tallers

COSMÈTICA NATURAL

Marian @espaiharuna

Un taller molt pràctic on ens introduïrem a la cosmètica natural. Aprendrem a  cuidar-nos realitzant nosaltres mateixes tot un seguit de cosmètics per a les rutines d’higiene, bellesa o cura de petites afeccions a la nostra pell, tot amb ingredients molt fàcils de trobar, econòmics i procedents de la natura.

IMG-20210707-WA0027.jpg
joajoajoaaa-64.jpg

IOGA

Joana Oliver @joa.oliver

Es treballarà una seqüència fluïda amb diferents asanes i transcisions. La sessió està pensada per a tots els nivells i capacitats, per tal que pugueu gaudir de la pràctica a l'aire lliure i conèixer els beneficis del ioga. Serà una sessió matinal per començar el dia  millorant  l'equilibri del nostre sistema nerviós i aprenent a prendre consciència de la respiració i la seua relació amb el moviment.

AQUAREL·LA NATURALISTA

Andreu Bertomeu    @bertomeuandreu

Un taller on experimentaràs amb l'aquarel.la naturalista. Fluiràs amb cada pinzellada a través de tots els teus sentits. L'objecte natural a pintar facilitarà la teua connexió en la naturalesa deltaica que et farà arrelar alhora que et donarà ales.

Pintura de acuarela

BIJUTERIA AMB PELL

Rosanna Fosch @tanit.atelier

Un taller únic que t’ensenyarà a realitzar la teua pròpia joia amb pell, disfrutaràs del treball artesanal i creatiu, i te l'emportaràs a casa. Un record per a sempre.

DSC_1703.jpg

Re-crea't no podia tenir un espai de trobada millor com Masia Tinet, un lloc on es respira calma, natura i benestar.

www.masiatinet.com
@masiatinet

 

Shadow on Concrete WallPREU 

260 euros
 (habitació individual)

240 euros (habitació compartida)


Inscripcions per: mandrucs.associacio@gmail.com

352FFC96-9798-4579-BFCA-95FB0A2C4DF1.jpeg
bottom of page